Szkolenia są w formie webinarów
oraz zapisanych lekcji wideo
Webinary to są transmisje na żywo, podczas których robimy desery. Czas trwania około 2-3 godzin.
Wystawiam FAKTURY
1. Cupcake czekoladowo-bananowy
2. Cupcake waniliowo-kokosowy
3. Krem na bazie śmietanki i serka śmietankowego z Nutellą
4. Krem śmietankowy

1. Przygotowanie 12 różnych w smaku nadzień.
2. Wypiekanie połówek migdałowych
3. Łączenie ciastek migdałowych
- Na bazie białej czekolady
- Dekoracje
- Temperowanie czekolady
1. Tort „Dynia-Pomarancza-Czekolada"
2. Tort "Makowo-Jagodowy"
3. Tort „Korzenna Griszka, Orzechy Pekan-Karmel"
1. Ciasteczko musowe „Egzotyka"
2. Ciasteczko musowe „Wiśnia - Czekolada"
3. Tort musowy „Banan Karmelowy"
4. Tort musowy „Pistacja - Malina"
5. Tartaletka „Truskawka - Kokos"
1. Nauczymy się, jak upiec cienkie i chrupiące blaty
2. Przygotujemy krem śmietankowy
3. Wykonamy świąteczną dekorację
Szkolenie online:
Lekcja 1 "Macarons na bezie włoskiej"
Lekcja 2 "10 nadzień"
Lekcja-bonus "Karmel"
2 karty technologiczne
Szkolenie online z aranżacji 3 tortów:
1. Tort „Waniliowy z cheesecakem"
2. Tort „Czekolada-Malina-Orzech laskowy"
3. Tort „Sneakers"

1. Zefir „Wino – żurawina + nadzienie"
2. Zefir „Gruszka – gorgonzola – orzech włoski"
3. Zefir „Śliwka – orzech włoski"
1. Tort "Miodownik pomarańczowy"
2. Tort " Chrupiąca pistacja"
3. Tort "Miodownik Czekolada-Kawa-Toffi-Praliny"
1. Ciastko „Karmel - Mango - Marakuja"
2. Ciastko „Matcha - Truskawka"
3. Tort „Wiśnia w czekoladzie"
4. Praliny czekoladowo-orzechowe

1. Temperowanie czekolady różnymi metodami
2. Różne rodzaje barwników
3. Dekorowanie bombek metodą ombre przy użyciu aerografu oraz bez niego
4. Prawidłowe wypełnianie i łączenie bombek.
1. TORT czekoladowy "Grand Marnier"
2. TORT "Figowa rozkosz"
3. TORT "Limoncello''
Zamów konsultację!
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
i akceptuję Politykę Prywatności.
Skontaktuj się z nami