"BOMBKI CZEKOLADOWE"
Szkolenia online
Dla amatorów,
którzy chcą zaskoczyć znajomych i bliskich „dziełem sztuki"
Czekoladowe bombki — to świetny pomysł na kreatywny weekend, czy dłużące się zimowe popołudnia z dzieciakami. Także bedą idealnym dopełnieniem dekoracji tortu lub innych wyrobów cukierniczych
Dla początkujących, którzy chcą spróbować, ale boją się
Dla profesjonalistów,
którzy chcą rozszerzyć swoje portfolio produktów i wyprzedzić konkurencję
Dla kogo przeznaczone jest to szkolenie:
Podczas szkolenia omówimy szczegółowo wszystkie aspekty:
- temperowanie czekolady różnymi metodami
- różne rodzaje barwników;
- dekorowanie bombek metodą ombre przy użyciu aerografu oraz bez niego;
- prawidłowe wypełnianie i łączenie bombek.
Narzędzia:
● Kuchenka mikrofalowa
● Waga kuchenna
● Termometr kuchenny (pirometr)
● Szpatułka silikonowa
● Szpatułka metalowa do tynkowania tortu
● Płyta marmurowa lub granitowa
● Miska plastikowa
● Forma z polikarbonatu półkule 6 cm
Składniki:
● Dowolna ilość dowolnej czekolady
● Barwniki dla mas tłustych
● Kakao, mini marszmelow


Kulki czekoladowe wypełnione kakao i piankami marshmallow
To alternatywa dla jednego z najbardziej przytulnych zimowych napojów — kakao. Kulka czekoladowa musi być włożona do kubka, zalana gorącym mlekiem. Cienkie ścianki czekolady rozpuszczą się i wypełnią filiżankę kakao i pianką, która jest ukryta w kuli.

Po przygotowaniu wszystkich potrzebnych składników, zapoznaniu się z tajnikami temperowania czekolady, skomplikowany proces pracy z czekoladą stanie się dla Was lekki i przyjemny. Wszystkie dzieci i nie tylko dzieci z niecierpliwością czekają na moment, w którym czekolada zacznie się topić, a pianki wypłyną na powierzchnię napoju.

Cena szkolenia — 99 zł

Iga i Weronika
Miałyśmy przyjemność uczestniczyć w czekoladowym szkoleniu, prowadzonym przez wspaniałe małżeństwo!! @verapanovich_school to połączenie ogromnej pasji, zamiłowania do cukiernictwa ale przede wszystkim wiedzy, którą chce się z nami dzielić. Efektem naszej pracy jest zamszowy tort z mnóstwem czekolady w postaci kremu i galaktycznych kul. Dziękujemy za wspaniałą sobotę i do zobaczenia na kolejnym szkoleniu!
Wczoraj wzięłam udział w cudownym szkoleniu z trzech tortów u @verapanovich_school! Niesamowicie się cieszę, że mogę się edukować i coraz bardziej zagłębiać w tej dziedzinie robiąc coraz piękniejsze i bardziej wymagające tory.
Aleksandra Lutkiewicz
Okruszki w poduszki
Przeszkoliliśmy ponad 2000 osób ❤️
Więcej opinii znajdziesz na naszym profilu na Instagramie
Takie cudowne wypieki nie powstałyby gdyby nie @verapanovich_school! Od ostatniego szkolenia dużo się nauczyłam, jednym ze smaków był tort z mocno czekoladowym biszkoptem i karmelowym sernikiem, orzechami w karmelu, słonym karmelem i czekoladą. Dużo jest tu karmelu, ale jest naprawdę dobry!
Skontaktuj się z nami