"desery wiegańskie"
Szkolenie online
2-dniowy kurs online
Dla amatorów,
którzy chcą zaskoczyć znajomych i bliskich „dziełem sztuki"
Poznamy i przygotujemy wysokiej jakości desery bez cukru, mąki pszennej, składników syntetycznych, a także nabiału, jajek, żelatyny i innych produktów pochodzenia zwierzęcego.
Dla początkujących,
którzy chcą spróbować,
ale się boją
Dla profesjonalistów,
którzy chcą rozszerzyć swoje portfolio produktów i wyprzedzić konkurencję
Dla kogo przeznaczone jest to szkolenie:
Na kursie szczegółowo omówimy teorię przygotowania deserów wegańskich.
- Ciastko „Karmel - Mango - Marakuja"
- Ciastko „Matcha - Truskawka"
- Tort „Wiśnia w czekoladzie"
- Praliny czekoladowo-orzechowe
Dzień 1:️
● teoria(zapoznanie się z podstawowymi składnikami wyrobów)
● przygotowanie nadzień owocowych
● wykonanie tortu i monoporcji
W programie:
Dzień 2:️
● przygotowanie i wykonanie pralinek
● dekoracja tortu, monoporcji
● pytania i odpowiedzi
Podczas warsztatów otrzymacie:
12
4
desery
przpisów
Po zaksięgowaniu opłaty otrzymasz dostęp do Panelu klienta, na którym dostaniesz dostęp do szkolenia w formie webinaru.
Desery wegańskie nie zawierają produktów pochodzenia zwierzęcego i szkodliwych dodatków. Oznacza to, że w składzie takiego wyrobu brak jest jajek, mleka i masła, a także barwników i tłuszczów trans.
– zdrowe
– 100% naturalne
– pożywne
– smaczne
– cena deserów wegańskich jest wyższa, dlatego tworząc takie desery na zamówienie, można zarobić więcej.
Cena szkolenia – 269 zł
Iga i Weronika
Miałyśmy przyjemność uczestniczyć w czekoladowym szkoleniu, prowadzonym przez wspaniałe małżeństwo!! @verapanovich_school to połączenie ogromnej pasji, zamiłowania do cukiernictwa ale przede wszystkim wiedzy, którą chce się z nami dzielić. Efektem naszej pracy jest zamszowy tort z mnóstwem czekolady w postaci kremu i galaktycznych kul. Dziękujemy za wspaniałą sobotę i do zobaczenia na kolejnym szkoleniu!
Wczoraj wzięłam udział w cudownym szkoleniu z trzech tortów u @verapanovich_school! Niesamowicie się cieszę, że mogę się edukować i coraz bardziej zagłębiać w tej dziedzinie robiąc coraz piękniejsze i bardziej wymagające tory.
Aleksandra Lutkiewicz
Okruszki w poduszki
Przeszkoliliśmy ponad 2000 osób ❤️
Więcej opinii znajdziesz na naszym profilu na Instagramie
Takie cudowne wypieki nie powstałyby gdyby nie @verapanovich_school! Od ostatniego szkolenia dużo się nauczyłam, jednym ze smaków był tort z mocno czekoladowym biszkoptem i karmelowym sernikiem, orzechami w karmelu, słonym karmelem i czekoladą. Dużo jest tu karmelu, ale jest naprawdę dobry!
Skontaktuj się z nami