Wyrażam zgodę na przetważanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę prywatności.
Dla amatorów, którzy chcą zaskoczyć znajomych i bliskich „dziełem sztuki"
Pudełko z Zefirem to pudeło z delikatnym, a zarazem smacznym deserem, które może być świetnym prezentem albo które można przygotowywać na sprzedaż i zarabiać na tym.
Dla początkujących, którzy chcą spróbować, ale się boją
Dla profesjonalistów, którzy chcą rozszerzyć swoje portfolio produktów i wyprzedzić konkurencję
Dla kogo przeznaczone jest to szkolenie:
Na kursie szczegółowo omówimy teorię przygotowania zefiru.
Dzień 1:️ ● przygotowanie i wypiekanie kruchych ciasteczek migdałowych️ ● przygotowywanie nadzienia️ ● przygotowywanie zefiru ● zefir o różnych kształtach
Przygotujemy różne rodzaje zefiru o różnych kształtach
Dzień 2:️ ● temperowanie białej i ciemnej czekolady ● powlekanie zefiru czekoladą ● dekorowanie ● porozmawiamy o stabilizacji i przechowywaniu
Wypełnij formularz kontaktowy.
Skontaktujemy się z Tobą!
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę prywatności.
Zefir
Zefirki to słodki wyrób cukierniczy, który otrzymuje się poprzez ubijanie puree jagodowego lub owocowego z białkiem jaj i dodanie do tej mieszanki substancji żelujących – pektyny i syropu z agar-agaru.
Cena szkolenia – 179 zł
Kup szkolenie
Iga i Weronika
Miałyśmy przyjemność uczestniczyć w czekoladowym szkoleniu, prowadzonym przez wspaniałe małżeństwo!! @verapanovich_school to połączenie ogromnej pasji, zamiłowania do cukiernictwa ale przede wszystkim wiedzy, którą chce się z nami dzielić. Efektem naszej pracy jest zamszowy tort z mnóstwem czekolady w postaci kremu i galaktycznych kul. Dziękujemy za wspaniałą sobotę i do zobaczenia na kolejnym szkoleniu!
Wczoraj wzięłam udział w cudownym szkoleniu z trzech tortów u @verapanovich_school! Niesamowicie się cieszę, że mogę się edukować i coraz bardziej zagłębiać w tej dziedzinie robiąc coraz piękniejsze i bardziej wymagające tory.
Więcej opinii znajdziesz na naszym profilu na Instagramie
Takie cudowne wypieki nie powstałyby gdyby nie @verapanovich_school! Od ostatniego szkolenia dużo się nauczyłam, jednym ze smaków był tort z mocno czekoladowym biszkoptem i karmelowym sernikiem, orzechami w karmelu, słonym karmelem i czekoladą. Dużo jest tu karmelu, ale jest naprawdę dobry!