Szkolenia online
Vera Apanovich
Cake Art School
E-booki
Opinie
Kontakt
PORTAL KLIENTA
Szkolenia offline
Kolekcji
Szkolenie online
Szkolenie offline
Kolekcji
E-booki
Opinie
Kontakt
SZKOLENIE ONLINE
"Makaroniki z obniżoną zawartością cukru
na bezie francuskiej"
kup szkolenie
Twoje zamówienie
Zapłać
Wyrażam zgodę na przetważanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę prywatności
3-dniowe szkolenie online
Program każdego dnia:
1 dzień
2 dzień
3 dzień
Przygotowanie całkowicie różnych w smaku nadzień.
Wypiekanie połówek migdałowych
Łączenie ciastek migdałowych
Odpowiedzi na pytania
Nadzienia:
1. Ganache z orzechów laskowych
2. Piernik imbirowy
3. Ganache lawendowy
4. Pistacja – morela
5. Snickers
6. Marakuja – Gorgonzola
7. Ganache „Kawa"
8. Suszona śliwka-czekolada-koniak
9. Mojito
10. Czarna porzeczka – mięta
11. Dor Blue – orzech włoski
12. Ganache pistacjowy ubijany
- farbowanie (barwniki)
-️ makaroniki czekoladowe
-️ makaroniki dwukolorowe metodą ombre
- wilgotność
- suszenie sposobem naturalnym i w piekarniku
- terminy i sposoby przechowywania
- omówimy teorię
- przeanalizujemy możliwe błędy i sposoby ich rozwiązania.
- przechowywanie i realizacja
- makaroniki jak biznes
dodatkowy dochód
SZKOLENIE TRWA OKOLO 3 GODZINY
SZKOLENIE TRWA OKOLO 3 GODZINY
SZKOLENIE TRWA OKOLO 3 GODZINY
Podczas warsztatów otrzymacie:
2
12
zupełnie różne przepisy na ganache
przepisy ciastek migdałowych
Po zaksięgowaniu opłaty otrzymasz dostęp do
Panelu klienta
, na którym dostaniesz dostęp do szkolenia w formie webinaru.
kup szkolenie
Będziemy Cię wspierać na każdym etapie przygotowania makaronikow
20 dni
Dostęp do szkoleń i materiałów umieszonych na Portalu klienta
2 m-ce
Cena szkolenia — 349 zł
Kup szkolenie
Skontaktuj się z nami
Telefon:
+48 697 347 520
E-mail:
info@apanovich.pl
Zamów konsultację!
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
WYŚLIJ
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę Prywatności.