Szkolenia online
Vera Apanovich
Cake Art School
E-booki
Opinie
Kontakt
PORTAL KLIENTA
Szkolenia offline
Kolekcji
Szkolenie online
Szkolenie offline
Kolekcji
E-booki
Opinie
Kontakt
"nowe TRIO"
Szkolenie online
z aranżacji tortów
kup szkolenie
Szkolenie ONLINE
Twoje zamówienie
nie obowiązkowo
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę prywatności.
Zgadzam się
Potrzebujesz Faktury? Podaj NIP.
Zapłać
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę prywatności.
"Nowe trio" – to
3-dniowe szkolenie online
TORT
"Limoncello''
Każdego dnia wspólnie będziemy przygotowywać nowy tort!
1 dzień
▫️Biszkopt cytrynowy
▫️Lemon curd
▫️Chrupiąca beza
▫️Ubijany ganasz
▫️Beza włoska
2 dzień
3 dzień
TORT
"Figowa rozkosz"
TORT czekoladowy
"Grand Marnier"
▫️Biszkopt z orzechami włoskimi
▫️Konfi z Figą
▫️Galaretka figowa
▫️Mus z niebieskim serem
▫️Krem z gorgonzolą
▫️Krem krem do tynkowania tortu
▫️Mocno czekoladowy biszkopt
▫️Ciasto parzone choux
▫️Pomarańczowy Ganasz z likierem Grand Marnier
▫️Żel pomarańczowy
▫️Ubijany ganache z gorzką czekoladą
▫️Galaredka marakuja - pomarańcza
SZKOLENIE TRWA OKOLO 2 GODZINY
SZKOLENIE TRWA OKOLO 2 GODZINY
SZKOLENIE TRWA OKOLO 2 GODZINY
TORT czekoladowy
"Grand Marnier"
TORT
"Figowa rozkosz"
TORT
"Limoncello''
Podczas warsztatów otrzymacie:
7
3
zupełnie różne przepisy na biszkopt
zupełnie różne przepisy na krem
przepisów na nadzienia tortowe
przepis na tynk
Po zaksięgowaniu opłaty otrzymasz dostęp do
Panelu klienta
, na którym dostaniesz dostęp do szkolenia w formie webinaru.
kup szkolenie
5
1
Będziemy Cię wspierać na każdym etapie przygotowania tortów
20 dni
Dostęp do szkoleń i materiałów umieszonych na Portalu klienta
2 m-ce
Opanujecie 17 nowych przepisów, które będziecie mogli wykorzystywać do tworzenia własnych receptur
Cena szkolenia – 390 zł
Kup szkolenie
Skontaktuj się z nami
Telefon:
+48 697 347 520
E-mail:
info.vaschool@gmail.com
Zamów konsultację!
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
WYŚLIJ
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę Prywatności.