Torty piętrowe na wesela, okazionalne imprezy i korporacje od Very Apanovich
Torty nowocześnie zdobione kremorodnych struktur z czekoladowym dekorem wyceniane są 10-12 porcji/140-150 zł w zależności od pracochłonności projektu
Apanovich Cake Art School —
to rodzinny biznes, który prowadzą Vera i Eduard Apanovich.
Pzrecyzyjne podejście do każdego klijenta
Nietypowe połączenie smaków.
Transport i przechowywanie.
Faktura vat.
Konkretne informacje dotyczące wyboru produktów.
The Team teachable
KORZENNA GRUSZKA-ORZECHY PEKAN-KARMEL
- Biszkopt z gruszką i orzechami pekan
- Karmel z marakują
- Krem karmelowy
- Compote z gruszek
Czekoladowy
- Intensywnie czekoladowy wilgotny biszkopt
- Cream cheese czekoladowy
- Z dodatkiem wisznie
dynia-pomarańcza-cheddar
- Wilgotny dyniowo-korzenny biszkopt z nutą pomarańczy
- Karmel pomarańczowy
- Mus waniliowy z serem cheddar
- Cream-cheese czekoladowy
TORT MAKOWO-JAGODOWY
- Biszkopt z mąki migdałowej i pasty z wanilii
- Lemon curd
- Compote jagodowe
- Krem „Ganache ubijany"
The Team teachable
MIEDOWNIK

- Cienki chrupiący miodowy 🍯 biszkopt

- Delikatny krem śmietankowy

- Prażone orzechy

Tort «Snickers»
- Pyszny krem orzechowy
- Intensywnie czekoladowy wilgotny biszkopt
- Ganache «mleczna czekolada»
- Słony karmel
- Karmelizowane orzechy
- Cheesecake karmelowy i polewa «Ferrero Rocher».
Wanilowy
- Waniliowy biszkopt maślany
- Jagodową konfiturę
- Cheesecake waniliowy
- Krem śmietankowo-serowy
TORT PISTACJA-MALINA
- Biszkopt pistacjowo-limonkowy z mąką pistacjową
- Krem z pastą pistacjową i białą czekoladą
- Żel malinowy

The Team teachable
Tort «tajemnica tropików»
- Biszkopt pomarańczowy
- Namalaka mangowa
- Żel cytrynowy
- Ubijany waniliowy ganache
- Krem mango-marakuja
Tort pionowy «Spartacus z kremem angelskim i wiśnią»
- Miodowo-czekoladowy biszkopt
- Krem angielski z ciemnej czekolady
- Konfitura wiśniowa
- Ganache z ciemnej czekolady
Tort «Lawendowo-jagodowy»
- Lawendowy biszkopt
- Sernik jagodowy
- Krem waniliowy
- Krem twarogowy
Tort z ptysiami
- Japoński biszkopt,
- Mus z białej czekolady,
- Ptysie z musem z borówek
- Cremeux z czarnej porzeczki
The Team teachable
Miodownik pomarańczowy
- Blaty imbirowo-miodowe z pomarańczową nutą
- Curd pomarańczowy
- Pomarańcze gotowane metodą poché
- Marmolada pomarańczowa
- Krem śmietanowy
- Krem do wyrównania tortu
Miodownik „Czekolada – Kawa – Toffi – Praliny"
- Blaty czekoladowo-miodowe
- Toffi z kawą
- Warstwa chrupiąca
- Krem śmietankowy z toffi i kakao
GALEREJA
Photo by Jacob
Photo by Mike
Photo by Jacob
Photo by Marion
Photo by Jacob
Photo by Leio
Photo by Jacob
Photo by Kolya
Photo by Oliver
Photo by Leo
Photo by Paul
Photo by Lea
Photo by Fabrice
Photo by Alex
Photo by Adam
Photo by Arnaud
Photo by Leopold
Photo by Katie
Photo by Tiana
Photo by Mohd
Zamów konsultację!
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę Prywatności.