Szkolenia online
Vera Apanovich
Cake Art School
E-booki
Opinie
Kontakt
PORTAL KLIENTA
Szkolenia offline
Kolekcji
Torty piętrowe na wesela, okazionalne imprezy i korporacje od Very Apanovich
Torty nowocześnie zdobione kremorodnych struktur z czekoladowym dekorem wyceniane są 10-12 porcji/140-150 zł w zależności od pracochłonności projektu
Apanovich Cake Art School —
to rodzinny biznes, który prowadzą Vera i Eduard Apanovich.
Pzrecyzyjne podejście do każdego klijenta
Nietypowe połączenie smaków.
Transport i przechowywanie.
Faktura vat.
Konkretne informacje dotyczące wyboru produktów.
KORZENNA GRUSZKA-ORZECHY PEKAN-KARMEL
- Biszkopt z gruszką i orzechami pekan
- Karmel z marakują
- Krem karmelowy
- Compote z gruszek
Czekoladowy
- Intensywnie czekoladowy wilgotny biszkopt
- Cream cheese czekoladowy
- Z dodatkiem wisznie
dynia-pomarańcza-cheddar
- Wilgotny dyniowo-korzenny biszkopt z nutą pomarańczy
- Karmel pomarańczowy
- Mus waniliowy z serem cheddar
- Cream-cheese czekoladowy
TORT MAKOWO-JAGODOWY
- Biszkopt z mąki migdałowej i pasty z wanilii
- Lemon curd
- Compote jagodowe
- Krem „Ganache ubijany"
MIEDOWNIK
- Cienki chrupiący miodowy 🍯 biszkopt
- Delikatny krem śmietankowy
- Prażone orzechy
Tort «Snickers»
- Pyszny krem orzechowy
- Intensywnie czekoladowy wilgotny biszkopt
- Ganache «mleczna czekolada»
- Słony karmel
- Karmelizowane orzechy
- Cheesecake karmelowy i polewa «Ferrero Rocher».
Wanilowy
- Waniliowy biszkopt maślany
- Jagodową konfiturę
- Cheesecake waniliowy
- Krem śmietankowo-serowy
TORT PISTACJA-MALINA
- Biszkopt pistacjowo-limonkowy z mąką pistacjową
- Krem z pastą pistacjową i białą czekoladą
- Żel malinowy
Tort «tajemnica tropików»
- Biszkopt pomarańczowy
- Namalaka mangowa
- Żel cytrynowy
- Ubijany waniliowy ganache
- Krem mango-marakuja
Tort pionowy «Spartacus z kremem angelskim i wiśnią»
- Miodowo-czekoladowy biszkopt
- Krem angielski z ciemnej czekolady
- Konfitura wiśniowa
- Ganache z ciemnej czekolady
Tort «Lawendowo-jagodowy»
- Lawendowy biszkopt
- Sernik jagodowy
- Krem waniliowy
- Krem twarogowy
Tort z ptysiami
- Japoński biszkopt,
- Mus z białej czekolady,
- Ptysie z musem z borówek
- Cremeux z czarnej porzeczki
Miodownik pomarańczowy
- Blaty imbirowo-miodowe z pomarańczową nutą
- Curd pomarańczowy
- Pomarańcze gotowane metodą poché
- Marmolada pomarańczowa
- Krem śmietanowy
- Krem do wyrównania tortu
Miodownik „Czekolada – Kawa – Toffi – Praliny"
- Blaty czekoladowo-miodowe
- Toffi z kawą
- Warstwa chrupiąca
- Krem śmietankowy z toffi i kakao
GALEREJA
Zamów konsultację!
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
WYŚLIJ
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Politykę Prywatności.
KONTAKTY
Phone:
+48 697 347 520
E-mail:
info.vaschool@gmail.com