ORGANIZATOR SZKOLENIA
Vera Apanovich Cake Art School
6–7 i 10–11 października
Warszawa

Cześć kochani!!!
Wy prosiliście – my organizujemy!!!
Katia @maffinosi , dzięki swojej energii, entuzjazmowi, życzliwości i poziomowi profesjonalizmu, podbiła serca wielu osób.
TRZECIE SZKOLENIE W WARSZAWIE, TEN SAMY PROGRAM – „TORTY PIĘROWE".

Warsztaty będą miały charakter praktyczny – wszyscy uczestnicy zostaną zaangażowani w proces twórczy.

Będziemy wyrównywać sześciany i graniastosłupy sześciokątne, budować wielopiętrowe konstrukcje, wykonywać falbanki z papieru waflowego, rzeźbić formy do odlewu głowy i rąk, dekorować tort – pracy wystarczy dla wszystkich.

Każdy z uczestników weźmie aktywny udział w wykonywaniu któregoś z elementów.

Będzie ciekawie! Dowiemy się wielu nowych rzeczy, a potem przećwiczymy otrzymaną wiedzę w praktyce.

⬇️Program szkolenia

Wykonamy 4 konstrukcje wielopiętrowe:

3-piętrową konstrukcję lewitującą z przesuniętym środkiem
3-piętrową konstrukcję w stylu steampunk
3-piętrowy kwadrat z czekoladowymi elementami
5-piętrową konstrukcję pokrytą fakturowaną masą cukrową i elastyczną koronką

Autorskie smaki:

*Matcha – Jagermeister – pomarańcza.
* Herbata Earl Grey – lawenda – jagoda.
* Marchew – malina.
* Oliwki – wermut – grejpfrut – truskawki.
* Gryka – kozi ser – morele – syrop klonowy.

Będziemy pracować z:

* papierem waflowym.
* wykonamy elastyczną koronkę.
* włochate dekoracje waflowe.
* popracujemy z czekoladą.
* stworzymy czekoladowe twarze i ręce.
* nauczymy się tworzyć formy do wykonywania figurek 3D.
* będziemy pracować ze smacznym tynkiem żelbetowym.
* masą cukrową.
* będziemy tworzyć na tortach faktury.
* wykonamy tort w stylu steampunk.
* opanujemy dwa rodzaje konstrukcji tortów piętrowych.
* wykonamy tort z przesuniętym środkiem.
* idealnie wytynkujemy sześciany i graniastosłup sześciokątny.
* wykonamy tort na bazie autorskiej konstrukcji bez podpór pod tajną nazwą „TERMINATOR".

Omówimy kolorystykę i zestawienie kolorów w dekoracji tortów.
W celu rezerwacji miejsca zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej.

✅ 13-osobowa grupa.
✅ Każdy uczestnik otrzyma zeszyt ze szczegółowymi przypisami.
✅ Szkolenie odpowiednie dla początkujących, amatorów i zawodowych cukierników.
✅ W cenę wliczone są obiady i przerwy kawowe.
✅ Przygotowane torty zabierzecie ze sobą.
✅ Certyfikat szkolenia.
Zaliczka potwierdzająca obecność 300 zł, reszta w gotówce na szkoleniu(prosimy).
Szkolenie będzie tłumaczone na język polski.

Torty który zrobimy na szkoleniu
Galeria zdjęć z przeszłego szkolenia w Warszawie.
Jeszcze masz pytanie?
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
i akceptuję Politykę Prywatności.
Контакты: