ORGANIZATOR SZKOLENIA Vera Apanovich Cake Art School 6–7 i 10–11 październikaWarszawa
zapytaj szczegóły w direct Instagram
Cześć kochani!!! Wy prosiliście – my organizujemy!!! Katia @maffinosi , dzięki swojej energii, entuzjazmowi, życzliwości i poziomowi profesjonalizmu, podbiła serca wielu osób.
TRZECIE SZKOLENIE W WARSZAWIE, TEN SAMY PROGRAM – „TORTY PIĘROWE".
Warsztaty będą miały charakter praktyczny – wszyscy uczestnicy zostaną zaangażowani w proces twórczy.
Będziemy wyrównywać sześciany i graniastosłupy sześciokątne, budować wielopiętrowe konstrukcje, wykonywać falbanki z papieru waflowego, rzeźbić formy do odlewu głowy i rąk, dekorować tort – pracy wystarczy dla wszystkich.
Każdy z uczestników weźmie aktywny udział w wykonywaniu któregoś z elementów.
Będzie ciekawie! Dowiemy się wielu nowych rzeczy, a potem przećwiczymy otrzymaną wiedzę w praktyce.
⬇️Program szkolenia
Wykonamy 4 konstrukcje wielopiętrowe:
3-piętrową konstrukcję lewitującą z przesuniętym środkiem 3-piętrową konstrukcję w stylu steampunk 3-piętrowy kwadrat z czekoladowymi elementami 5-piętrową konstrukcję pokrytą fakturowaną masą cukrową i elastyczną koronką
* papierem waflowym. * wykonamy elastyczną koronkę. * włochate dekoracje waflowe. * popracujemy z czekoladą. * stworzymy czekoladowe twarze i ręce. * nauczymy się tworzyć formy do wykonywania figurek 3D. * będziemy pracować ze smacznym tynkiem żelbetowym. * masą cukrową. * będziemy tworzyć na tortach faktury. * wykonamy tort w stylu steampunk. * opanujemy dwa rodzaje konstrukcji tortów piętrowych. * wykonamy tort z przesuniętym środkiem. * idealnie wytynkujemy sześciany i graniastosłup sześciokątny. * wykonamy tort na bazie autorskiej konstrukcji bez podpór pod tajną nazwą „TERMINATOR".
Omówimy kolorystykę i zestawienie kolorów w dekoracji tortów. W celu rezerwacji miejsca zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej.
✅ 13-osobowa grupa. ✅ Każdy uczestnik otrzyma zeszyt ze szczegółowymi przypisami. ✅ Szkolenie odpowiednie dla początkujących, amatorów i zawodowych cukierników. ✅ W cenę wliczone są obiady i przerwy kawowe. ✅ Przygotowane torty zabierzecie ze sobą. ✅ Certyfikat szkolenia. Zaliczka potwierdzająca obecność 300 zł, reszta w gotówce na szkoleniu(prosimy). Szkolenie będzie tłumaczone na język polski.