ORGANIZATOR SZKOLENIA
Vera Apanovich Cake Art School
2022

Słodki stół weselny", który poprowadzi cukiernik @evgenia_perig.
Cześć kochani!
W naszej Szkole odbędzie się 2-dniowy master class „Słodki stół weselny", który poprowadzi cukiernik @evgenia_perig
⬇️ Program szkolenia:
✔Ciastko musowe „Jogurt": confit jagodowe, mus na bazie jogurtu greckiego.
✔Ciastko musowe „Jagodowa eksplozja": confit truskawkowo-jagodowe, namelaka waniliowa, mus jagodowy.
✔Ciastko musowe „Egzotyka": compote egzotyczne, mus na bazie puree z marakuji.
✔Ciastko musowe „Zauroczony orzech laskowy": confit jeżynowe, cremeux podwójne, mus z orzechów laskowych.
✔Ciastko musowe „Borówkowa pokusa": coulis borówkowe, cremeux borówkowe, mus limonkowy.
✔Ciastko musowe „Roche": biszkopt z orzechami laskowymi, cremeux waniliowe, miękki karmel, mus z orzechów laskowych, polewa gourmet.
✔Tarta „Niekończąca się kawa": sable, karmel kawowy, namelaka kawowa, mus kawowy.
✔Tarta „Wiśnia – Wanilia": sable, chrupiąca warstwa, mus waniliowy, coulis wiśniowe.
✔Tarta „Orzechy – Karmel": sable, karmel Toffi, orzechy karmelizowane, ganache czekoladowy.
✔Panna cotta: waniliowa panna cotta, cremeux jagodowe, coulis truskawkowe.
✔Verrine „Malina – Cytryna": krem cytrynowy, coulis malinowe, mus plombir.
✔Verrine „Snickers": biszkopt czekoladowy, mus nugat, mus na bazie gorzkiej czekolady.
✔Ciastko krojone „Sernik – Karmel": biszkopt marchewkowy, cheesecake pieczony, karmel ubijany.
✔Ciastko krojone „Kawowe": biszkopt kawowy, namelaka kawowa, krem karmelowy, ganache kawowy.

To będzie bardzo praktyczne szkolenie.
Będziecie przygotowywać desery pod czujnym okiem Zheni.

▪️W trakcie szkolenia nauczycie się tworzyć doskonały słodki stół na dowolną uroczystość. Otrzymacie gotowy katalog smacznych i popularnych deserów, dzięki którym będziecie mogli zarabiać.

▪️Porozmawiamy o zasadach transportu i przechowywania deserów, o komunikacji z klientem, o tym jak tworzyć ofertę i obliczać ilość ciastek na osobę.

▪️Nauczymy się tworzyć przepisy dla różnych objętości i form.

✅ 13-osobowa grupa.
✅ Każdy uczestnik otrzyma zeszyt ze szczegółowymi przypisami i długopis.
✅ Szkolenie odpowiednie dla początkujących, amatorów i zawodowych cukierników.
✅ W cenę wliczone są obiady i przerwy kawowe.
✅ Wszystkie przygotowane desery zabierzecie ze sobą.
✅ Certyfikat szkolenia.
Cena 2-dniowego szkolenia wynosi 2900 zł.
Zaliczka potwierdzająca obecność 1000 zł, reszta w gotówce na szkoleniu(prosimy).
Szkolenie będzie tłumaczone na język polski.

Faktura VAT(proszę zgłosić wcześniej)
Jeszcze masz pytanie?
Oddzwonimy do Ciebie i odpowiemy na wszystkie pytania.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych
i akceptuję Politykę Prywatności.